Seurakunta Siion

Kemijärven Siion Seurakunta on perustettu 9.12.1951. Seurakunta on siis toiminut jo yli 68 vuoden ajan ja on ollut merkittävä vaikuttaja paikkakunnalla.

Seurakuntamme on itsenäinen paikallisseurakunta, jota johtaa vanhimmisto.

Näin me uskomme:

1) Raamattu on Jumalan sanaa

2) Raamatun tärkein sanoma on Jeesus Kristus. Vain hän voi antaa synnit anteeksi ja vain hänen kauttaan pääsemme Jumalan luo.

3) Uskoon tulleille ihmisille kuuluu upotuskaste.

4) Nämä uskoon tulleet ja kastetut ihmiset muodostavat paikallisseurakunnan, jossa he rakentuvat yhteisestä uskosta ja apostolisesta opetuksesta.

5) Näille ihmisille Jumala on luvannut Pyhän Hengen ja armolahjat seurakunnan rakentumiseksi.

6) Jeesuksessa Kristuksessa on iankaikkinen elämä, joka jatkuu maallisen elämän jälkeen.

7) Seurakunnan ydin muodostuu: Opetuksesta, leivänmurtamisesta (ehtoollinen), rukouksesta, yhteydestä ja lähimmäisen huolehtimisesta

8) Seurakunnan tehtävä on viedä hyvää sanomaa eteenpäin.  Jeesus itse sanoo: Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minun opetuslapsiani.  Kastakaa heidät Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen  ja opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää.  Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailmanajan loppuun saakka.

9) Jeesus tulee takaisin ja hakee omansa taivaan valtakuntaan.  Ne, jotka ovat jo poisnukkuneet ja ne, jotka ovat vielä elossa.

10) Jumalalla on kaikki valta.  Hänellä on valta ja voimaa auttaa kaikessa.  Häneen varaansa voi rakentaa koko elämän.

Lopuksi:

Hän on voimallinen auttamaan juuri sinua.  Vanha elämä jää taakse ja uusi elämä voittaa.