Taivaan teho-osaston sydämen siirto

Makasin sairaala Lapponian tutkimuspöydällä sydänfilmiä varten torstaina 27.3.2008.  Todella ystävällinen hoitajani laitteli  monenlaisia ”antureita” nilkkoihini,  ranteisiini ja tietysti sydämeni kohdalle rintakehän päälle.  -Liikkumatta, ”komento” tuli ja piirturi alkoi tulostaa sydämeni toimintoja osoittavia käyriä, joista sitten ”lekuri” tekee omat johtopäätöksensä Sepen sydämen tilasta.  Mutta  ”lekuripa” ei näe kaikkea sydänfilmistäni, ei näe sisimpääni (sydämeeni), miten se voi.  Se näkyy vain taivaan sydänfilmissä.  Nimittäin sydämeni, sisimpäni, voi olla kovettunut, kylmettynyt, katkera ja pahojen ajatusten valtaama.  Huh!  Huh!  Tässä sitä ollaan.  Meidän ihmisten sydämet saastuvat niin helposti.  Eihän uskoisi!  Näin vaan on totuus, arkielämä todistaa sen.

Raamattu eli Jumalan sana antaa neuvon erikoisesti näin Sepen kokemalla sydänviikolla.  Avaa Raamattusi kohdasta Sananlaskut 4:23 ”Yli kaiken varottavan, varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee.”  Jumala  ei käske varjelemaan yli kaiken:  taloasi, osakettasi, autoasi, rahojasi tai osakepapereitasi; vaan sydäntäsi,  ettei se kovettuisi eikä paatuisi ja ettet voisi kuulla Jeesuksen pelastajasi rakastavaa ääntä sisimmässäsi.  

Kesäkuussa, ennen juhannusta vuonna 1981, meillä oli täällä Teljontiellä omakotitalomme perustuksen valu käynnissä.  Murheeksemme taivaan peittivät synkät pilvet ja vettä tuli kaatamalla taivaan täydeltä kuten sanotaan.  Hyppäsin autooni aja ajoin kesken valutöiden betoniasemalle ystäväni Sauli Koskiniemen puheille.  Sanoin: ”Sauli, valu on lopetettava kovan vesisateen vuoksi.”  Sauli tuumasi, että valetaan  sitä veteenkin (siltaperustukset).  Nimittäin pehmeän vesimäisen betonimassan sekaan laitetaan betoniasemalla kovetinainetta, joka tekee vesimäisestä betonimassasta muutamien päivien kuluttua kivikovan.   Synti, ikävä kylläkin mutta totta, tekee meidän sisimmät, sydämet kuivuneen betonin kaltaisiksi, kivikoviksi.  Sinne tulee kateutta, katkeruutta, anteeksiantamattomuutta, koston halua, vihaa ja ylpeyttä, joita Jumala erikoisesti vihaa.  Lue Sanalaskut 6:16-19 ja pysähdy ajattelemaan lukemaasi.  

16 Näitä kuutta Herra vihaa, ja seitsemää hänen sielunsa kauhistuu:
17 ylpeitä silmiä, valheellista kieltä, käsiä, jotka vuodattavat viatonta verta,
18 sydäntä, joka häijyjä juonia miettii, jalkoja, jotka kiiruusti juoksevat pahaan,
19 väärää todistajaa, joka valheita puhuu, ja riidan rakentajaa veljesten kesken.

Mutta älä masennu, jos koet tällaisia sydänoireita!  Et todellakaan voi olla käyttökelpoinen  Jumalan suunnitelmissa em. oireiden kanssa.  Sielunvihollinen on saanut otteen sinusta!  Toimi näin!  Mene äkkiä taivaalliselle teholle.  Siellä huippu sydänspesialisti JEESUS ottaa sinut tutkimuksiin, ottaa sydänfilmin ja tekee hyvän operaation eli sydämensiirron.  Jeesus ei vain arvaile, eikä määrää nitroja eikä muitakaan sydänlääkkeitä.  Ei vaihda joitakin synnin tukkimia suoniasi vaan vaihtaa kertaheitolla uuden sydämen.  Lapseni apella tuli 56-vuotiaana tukos sydämeen ja seurauksena oli kuolema.  Rakas tuttavani, uskovainen lääkäri Timo sanoi:  -että, jos yksikin kolmesta sydämen pääsuonesta menee tukkoon, seuraa siitä kuolema.  Ei auttanut kyseisen sukulaiseni Arin kohdalla, vaikka kaksi ambulanssi tiimiä yrittivät maallisin keinoin palauttaa potilaan elämään, turhaan yrittivät, Ari kuoli.  Kyllä minä itkin arkun äärellä.  JEESUS, pelastajamme, parantajamme, ei sano vain:        – oho , onpas täällä sydämessäsi kovettumia, ahtaumia.  Isäni, joka oli kova tupakoitsija…… loput arvannet.  Hänen sydämensä verisuonet kovettuivat ja kalkkeutuivat kuten lääkärit sanovat.  Isää kehoitettiin ”lekureiden” taholta lopettamaan tupakointi.  Eihän Eino Aukusti heitä uskonut.  Tuloksena eräänä  lauantaina saunomisen ja tupakoinnin jälkeen sydäninfarkti sekä hautajaiset 59-vuotiaana.

JUMALA, LUOJASI, komentaa taivaan teho-osaston sydänyksikön töihin, jos vain SINÄ ITSE haluat  ja tekee sydämen siirron sinulle.  Kova kivisydämesi heitetään ”Huitsin Nevadaan” eli armon mereen ja tilalle asennetaan uusi, pehmeä taivaallinen lihasydän.  Usko pois, tämä on koettavissa vielä tänäänkin.   Tiedän, mitä sinulle kirjoittelen, olen elänyt itse tämän TODEKSI  omassa elämässäni.  Matkani on kylläkin vielä kesken, mutta pyrin aina taivaan teholle kun sydämeni saastuu.

Siis, jos sydämesi asiat eivät ole todella OK, sinulla ei ole sisin puhdas.  Omatuntosi on paatunut.  Tilaa kiireesti LÄHETE taivaan TEHO-OSASTOLLE sydänkirurgille JEESUKSELLE!  Tee se heti, tee se jo tänään!  Pyydä: – Jeesus ota minut leikkauspöydällesi  KIIREELLISENÄ TAPAUKSENA!  Minulla on hätä omasta kuolemattomasta sielustani,  haluan tulla uskoon, haluan uudistua uskossani, päästä luoksesi taivaan kirkkauteen.   Älä pyydä vain, että: – Jeesus, ole kiltti ja laita minut leikkausjonoosi.  Älä leiki kuolemattomalla sielullasi!  Et tiedä, milloin oma elämäsi lanka katkeaa, elämäsi päättyy.  Et myöskään tiedä, milloin ystäväsi elämä, jonka kanssa asiasi eivät ole kunnossa, eivät kestä taivaan valoa, päättyy.  Arkun äärellä sopiminen on liian myöhäistä.  Siksi kehotan sinua rakas ystäväni Raamatun sanoilla: – TEE MATKALLA VOITAVASI.  Laita asiat kuntoon!  Tee oma osuutesi sovinnon aikaansaamiseksi ja rukoile ja siunaa kanssamatkaajiasi; omaisiasi, naapureitasi, työtovereitasi, kaikkia.  Kulje siunaten täällä ajassa ja saat siten levittää taivaan tuoksua ympärillesi.  Pyydä sydämensiirtoon taivaan osastolle.  Älä jää vain OYS:n sydänosastolle, jossa rakas poikani on ollut jo kaksi kertaa, vaan LUE HESEKIEL 11:19, jossa JUMALASI, taivaallinen kirurgi sanoo:  ” Minä annan heille uuden sydämen ja heidän sisimpäänsä uuden hengen, minä otan heidän rinnastaan kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen. ”  Tätä tekee JUMALA, LUOJAMME vielä tänäänkin, jos vain tahdot.  SINUSTA ja MINUSTA se´on vain kiinni.  MENNÄÄN YHDESSÄ taivaalliselle leikkauspöydälle VAPAHTAJAMME operoitavaksi kiireesti ennenkuin se on myöhäistä!!!

Joten, näin keksimälläni sydänviikolla, tervemenoa vaan taivaan teho-osastolle sydämen siirtoon!!!

Toivottaa Seppo Kaippio