Meidän todistus, Kari ja Zilda

Minun nimeni on Kari ja vaimoni on Zilda, hän on brasilialainen. Asumme Kemijärvellä, olen kelloseppä ja yrittäjä, vaimoni on ammatiltaan myyjä ja on nyt kokopäivätyössä Helluntaiseurakunnan kirpputorilla. Olemme molemmat vähän yli viisikymppisiä. Emme ole ns. uskovaisista perheistä.

Zilda löysi tien evankeliseen seurakuntaan käydessään kotonaan Brasiliassa synnyinkaupungissaan São Paulossa vuonna 1997, jolloin eräs siskonsa, joka juuri oli tullut uskoon vei hänet hengelliseen tilaisuuteen Assembleia de Deus-seurakuntaan. Zilda muistaa ettei juuri silloin oikein halunnut sinne ja ei ollut osannut edes kuunnella puhujia. Mutta Zilda muistaa, että kohta seuraavina päivinä hänellä tuli halu mennä uudelleen sinne seurakuntaan ja menikin silläkertaa yksin. Zilda otti siellä Jeesuksen vastaan ja sydämeensä omaksi Vapahtajakseen. Zildan palasi Suomeen uskossa Jeesukseen ja kuten hän sanoo; niin Suomi ja kaikki täällä näytti ikäänkuin erilaiselta ja sellainen masennus ja muu vaiva oli poissa ja hän oli iloinen.

Zilda alkoi evankelioida minua pikkuhiljaa ja minä en halunnut kuunnella, vastustus oli kovaa. Evankeliumi alkoi pikkuhiljaa murtaa minua ja polvistuin eräänä iltana yhdessä Zildan kanssa kahdenhengen rukoustyynylle, jonka hän oli meille ommellut. Murruin ja pyysin Jeesusta elämääni ja hän tuli ja otti minut omakseen. Siitä hetkestä kaikki muuttui. On suuri henkinen muutos, jonka uskoontulo tuo tullessaan. Elämä ikäänkuin saa tarkoituksen ja syvä rauha laskeutuu elämään. Voimme vakuuttaa, että kaikki mitä usko tuo tullessaan on muutos parempaan. Usko ei tee meistä yli-ihmisiä, se ei ole kerskan aihe, se ei oikeuta tuntemaan paremmuutta, mutta se muuttaa elämän. Tämä kaikki on tuonut elämäämme myöskin hengelliset tilaisuudet, ystävät ja monenlaiset tapahtumat joissa me voimme musiikin ja sanan kautta olla mukana viemässä hyvää sanomaa. Elämä on vaikeaa, mutta uskossa Jeesukseen voimme sanoa, että meillä on päämäärä. Uskon kautta on Jeesus meidät pelastanut ja voimme Häneen luottaen elää Luojamme meille antaman elämän. Ota rohkeasti ensi askel Jeesuksen luo, tule hengelliseen tilaisuuteen. Jo tämän luettuasi olet askeleen lähempänä ja jos jo olet Jeesuksen oma, niin hoida ja varjele uskoasi.

Kari ja Zilda