ELÄMÄSI ALENNUSMYYNTI

Tuula vaimoni katseli illalla työstä tulonsa jälkeen SUOMI SOFFAN ”UNELMIEN AVAJAISET” huonekalutehtaan ALE esitelehtistä keittiössämme. TERO GOLD ruokailuryhmä: pöytä + 6 verhoiltua tuolia maksoivat vain 199 euroa. – Nämähän voisi ostaa vaikka joka vuosi uudet, verrattuna entisiin kalusteidemme hintoihin, hän tokaisi. Emme nimittäin voineet vaimoni kanssa aavistaa, ostaessamme nykyistä, vanhaa ruokailuryhmäämme, miten halvalla vielä vuonna 2009 olisimme saaneet ko. kalusteet, jos vain olisimme tienneet hintojen näin hurjasti alentuvan.

Elämässämme on ”alueita”, joista emme välttämättä etukäteen aina tiedä, mikä on parasta, mikä edullista, mikä tärkeintä, meille elämämme matkalla – täällä arjessa. Emme näe eteenpäin kaikkea tarpeeksi kauas. Emme osaa ennakoida edes kalusteiden ostojamme, emme tajua odottaa parempaa aikaa – ALE -myyntiä. Ostamme kalliita tavaroita tietämättä paremmista, edullisimmista ALE -tarjouksista. Joudumme kärsimään tyhmyydestämme ja tyhmyydestähän ”sakotetaan”, kuten sanonta kuuluu. Kukkaromme kevenee, varojamme kuluu hukkaan väärien valintojemme tähden.

Kesällä 1976 saimme tehdä perheenä ensimmäisen lomamatkan Norjaan. Olin heti Norjaan tultuamme ”myyty mies”. Rakastuin Norjaan, sen kauniisiin, upeisiin vuoriin. Meri ja vesiputoukset varastivat sydämeni, sisimpäni totaalisesti. Leikisti varasin opettajan paikan kauniin Olderdalenin kylän koululta. Siitä lähtien olen useasti suunnannut automme keulan kesäisin ja jopa syksylläkin kohti unelmieni maata Norjaa. Viime kesänäkin kävin siellä kaksi kertaa.

Mutta taaskaan en tiennyt paremmasta mitään, kuten kalustekaupassa vuosia sitten ostaessamme suhteellisen kalliin keittiön pöydän ja tuolit, kunnes nuorin lapsemme Hanna, joka on asunut Norjassa jo muutamia vuosia ja saanut liikkua evankeliumin asialla eri maanosissa sanoi minulle: Isä, et sinä tajua, miten Norjan vuoret eivät ole mitään verrattuina Kanadan ja Alaskan tosi mahtaviin vuoriin. No, enhän minä todellakaan voi tietää, kun en ole koskaan noita Pohjois-Amerikan mantereen huikeita lumen ja jään peittämiä vuoria nähnyt kuin lapsemme lähettämien kuvien perusteella, mutta kuvathan eivät kerro koko totuutta vuorien korkeuksista. Ne pitää saada nähdä omin silmin. En voi verrata em. Vuoria jo niin monesti näkemiini Norjan vuoriin, jotka minusta ovat ihastuttavan upeat Pyhätunturiin ja Sallatunturiin verrattuina.

No, samapa tuo minun tietämättömyyteni eri maiden tuntureiden suhteen. Tärkein ALE -kauppa sivuutetaan täällä maapallomme Telluksen päällä, tämän 6,5 mrd:n ihmisen keskuudessa kuitenkin, kun niin monet ihmiset, kanssamatkaajamme, eivät ota vastaan elävän JUMALAN tosi tarjousta ihmiskunnalle – pelastusta synneistä – taivasosuutta JEESUKSEN ristinkuoleman ansiosta ja vieläpä ILMAISEKSI. Eikös olekin Jumalalla sinulle ja minulle tosi edullinen ALE -tarjous. Tämä tarjous on nimittäin aina voimassa, eikä vain ja ainoastaan tarjouspäivinä, kuten monilla liikkeillä on tapana, se on voimassa kuolemaasi saakka. Se ei kuitenkaan ulotu kuoleman rajan ”tuolle puolelle”. Tarjous on voimassa vain sinun lukijani ja minun tätä tekstiä kirjoittavan eläessämme. Muista tämä!!!

Taivasosuuden, -osakkeen hinta on tosi halpa – todella alennettu – se on ilmainen. Sinun ei tarvitse tinkiä ostohintaa alemmaksi. Aivan samalla tavalla kuten kirjoitin, etten ole nähnyt silmilläni Kanadan ja Alaskan silmiä hiveleviä vuoria kuten Hanna on saanut ne nähdä, en ole vielä nähnyt Jumalan taivasta, vaikka olen saanut vaeltaa tällä ihanalla taivastiellä vapahtajani Jeesuksen suunnattomasta ansiosta liki 41 vuotta. Tämä on pelkkää sulaa armoa, jos mikä! Uskon vakaasti, että eräänä päivänä, jonka Jumala tietää, kun elämäni lanka katkeaa, kuolen, pääsen näkemään tuon puoleisen elämän, taivaan huikeat näköalat, vuoret, meret ym. taivaan nähtävyydet ja ajattele ilman Norjan, Kanadan ja Alaskan matkoja, ilmaiseksi, 0 – eurolla. Kyllä Jumalalla on tosi ALE -pelastus, uskoontulo, uusi elämä minulle Sepe -pojalle ja myöskin sinulle rakas lukijani, jos vain tartut taivaan tarjoukseen kiinni.

Jumalan ALE -tarjouksista voit lukea RAAMATUSTASI. Sieltä löydät kaikki Jumalan tarjoukset sinulle ja ilmaiseksi, kuten jo kirjoitin, 0 – eurolla. Tartu pian pelastuksen tarjoukseen. Ota JEESUS vastaan elämääsi pelastajana, elämäsi muuttajana. Koe tosi kauppareissu taivaan ALE -markkinoilla. Tästä tarjous ei varmasti parane! Kiirehdi pian ”pelastusmarkkinoille” ilman rahakukkaroa, pankki- tai Visa-korttia. Rukoile – Jeesus, ole minulle syntiselle armollinen, anna kaikki syntini anteeksi, pelasta minut ristin työsi ja maahan vuotaneen sovintoveresi tähden. Takaan – koet valtavan muutoksen elämässäsi – itsekin olen saanut sen kokea. Siksi uskallan tätä suositella sinullekin.

Usko pois, kuten täällä Kemijärvellä sanotaan! Joten, ei muuta kuin kiireesti ”ostamaan” taivasosaketta, iankaikkista elämää. Tämä on tosi upeeta elämää jo täällä maanpäällä täällä ajassa, saatikka kerran Jumalan taivaassa, Jumalan ja Jeesuksen luona. Siis, parempaa on edessäsi, kun teet taivasvalinnan. Älä tyydy nykyiseen elämääsi ”Norjan tuntureihin”, jos et ole vielä elävässä uskossa Jeesukseen eli taivastiellä. Tähyile uskossa Kanadan ja Alaskan huippu korkeita vuoria, tähyile Jumalan iankaikkista elämää tähyile taivasta. Usko minua, en huijaa sinua!

Sinua lukijani siunaten!!!

Seppo Kaippio

Teljontie 11
98120 KEMIJÄRVI
040-5240010